Politică

Dan Niţu, în sprijinul comunităţii

Remus Daniel Niţu şi Cristian Buican, candidaţii Uniunii Social Liberale pe Colegiul Nord Vâlcea, sunt alături de cetăţeni în toate momentele importante ale comunităţii lor.


Cei doi, în echipă pentru Parlamentul României, au participat pe 8 noiembrie la hramurile mai multor biserici din zona de nord a judeţului, unde au fost sărbătoriţi Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavril. Au vizitat împreună, la invitaţia reprezentanţilor administraţiilor locale şi a preoţilor, biserica cu hramul Sfinţii Mihail şi Gavril din Bogdăneşti şi pe cea din Călimăneşti. Candidatul USL la Senat, Remus Daniel Niţu a ajuns şi la bisericile din Muereasca, Păuşeşti Otăsău şi Mateeşti unde s-a întâlnit cu localnicii.

„Sunt probleme reale ale oamenilor pe care USL şi le asumă şi pentru care caută soluţii, dar în limita a ceea ce putem face. Creşterea investiţiilor şi a locurilor de muncă este o prioritate pentru mine. Fără locuri de muncă, nici localitatea, nici judeţul şi nici ţara nu se pot dezvolta şi nici românii nu pot ajunge la acea bunăstare la care aspiră. Bunăstarea nu înseamnă neapărat bogăţie, ci o stare normală pentru omul care munceşte, firească pentru secolul în care trăim şi pentru o ţară membră a Uniunii Europene aşa cum este România”, a declarat candidatul USL la Senat, Remus Daniel Niţu.

Oamenii, veniţi în număr foarte mare la biserică l-au primit cu bucurie între ei. Au dorit însă să afle şi poziţia candidatului USL şi a alianţei social liberale în ceea ce priveşte crearea de noi locuri de muncă, taxe şi impozite, susţinerea învăţământului şi a sistemului sanitar, deblocarea fondurilor europene sau susţinerea agriculturii.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...