Sub Lupă

Poliţiştii Violeta Mirea, Vasile Marian şi Eugen Ţenea, puşi sub acuzare de Secţia Specială în dosarul Caracal

Trei poliţişti, Violeta Mirea, Vasile Marian şi Eugen Ţenea, au fost puşi sub acuzare de Secţia Specială în dosarul Caracal.

Vasile Marian, agent şef principal la postul de Poliţie din Dobrosloveni, este primul poliţist care a stat de vorbă cu Ion Măceşanu, tatăl Alexandrei, care a mers pe 24 iulie 2019, la ora 20.30, să reclame dispariţia fiicei lui. Agentul i-a spus să se întoarcă acasă şi să revină a doua zi, în cazul în care fata nu se întoarce.

Vasile Marian a informat-o în acea seară pe Violeta Mirea, şefa Secţiei 2 de Poliţie Rurală Osica de Sus, însă primele măsuri au fost luate pe 25 iulie, la 8.30 dimineaţa. Procedura îl obliga pe poliţist să se deplaseze la domiciliul minorei şi să constate dispariţia ei, apoi să declanşeze imediat ancheta.

Coleg cu Vasile Marian la postul de Poliţie din Dobrosloveni, agentul principal Ţenea Eugen, este cel de-al doilea poliţist citat ca suspect de procurorii Secţiei pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţie (SIIJ). Agentul este cel care a notat numărul de telefon, cerut drept contact de la părinţii Alexandrei, în seara de 24 iulie, pe care l-a notat într-o agendă, apoi a continuat alte activităţi.

Şi Violeta Mirea, pe atunci şefa Secţiei de Poliţie Rurală Osica de Sus, unde este arondată şi comuna Dobrosloveni, va fi pusă sub învinuire în acest dosar, au precizat surse judiciare. Soţia fostului şef al Poliţiei Caracal, Nicolae Mirea, s-a pensionat la jumătatea lunii august. Violeta Mirea a lucrat în Poliţe din 1990 şi a condus Secţia 2 de Poliţie Rurală Osica de Sus din 2014.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...