Special

IJJ Vâlcea: “Spaţiul public este al tuturor!”

Sfârşitul săptămânii trecute s-a remarcat prin numărul mare de activităţi, evenimente cultural-artistice şi religioase organizate în judeţul Vâlcea.

Peste 100 de jandarmi în cooperare cu Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vâlcea , Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea şi Poliţia Locală, au fost angrenaţi în misiunile de asigurare a ordinii şi liniştii publice ce s-au desfăşurat în municipiul Râmnicu Vâlcea, Dăeşti, Horezu, Brezoi, Roşiile, Bărbăteşti, Prundeni, Fârtăţeşti, Laloşu, Frânceşti, Călimăneşti.

O altă misiune a jandarmilor vâlceni a fost aceea de informare, prevenire şi combatere a oricăror fapte care ar fi putut perturba buna desfăşurare a manifestărilor culturale, prilej cu care Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Vâlcea a iniţiat Campania “Spaţiul public este al tuturor!“.

Nu uitaţi, în cazul în care sunteţi victime ale unor fapte antisociale sau martori la producerea unor astfel de fapte sa va adresaţi direct jandarmilor aflaţi în dispoztive sau să apelaţi la numărul unic de urgenţă 112!

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...