Special

Mesajul emoţionant al mamei Luizei Melencu, la şcoala unde unde a învăţat fata ei

Părinţii Luizei Melencu, fata dispărută în aprilie 2019, în Caracal, sunt prezenţi la deschiderea anului şcolar de la Colegiul Tehnic „C.D Neniţescu” Craiova, unde fata era elevă. Mama Luizei a transmis în faţa colegilor un mesaj emoţionant, conform Mediafax.

„Aş fi dorit să particip la deschiderea anului şcolar alături de Luiza. Astăzi nu veţi mai avea parte de zâmbetul Luizei, pentru că un monstru cu chip de om a răpit-o şi nu spune unde a dus-o”, a spus mama Luizei, în faţa elevilor Colegiului Tehnic „C.D Neniţescu” Craiova.

Mama Luizei poartă un tricou cu chipul copilei, iar mai multe persoane au poze cu aceasta.

”Odată cu dispariţia Luizei, parcă s-a pierdut o părticică din univers, s-au pierdut multe zâmbete, multe idealuri. (...) Suntem cu gândul numai la tine şi te asigurăm că uşa casei, uşa internatului, uşa şcolii vor fi mereu deschise”, a spus mama copilei.

Familia Luizei Melencu a fost invitată la fastivitatea de deschidere de către conducerea Colegiului.

De altfel, Luiza Melencu figurează în catalog în acest an.

Luiza Melencu, de 18 ani, a dispărut din Caracal, în luna aprilie 2019. Gheorghe Dincă le-a spus anchetatorilor că a omorât-o în ziua în care a luat-o la ocazie şi, la fel ca în cazul Alexandrei, i-ar fi ars cadavrul.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...