Economic

Demersuri pentru detensionarea situaţiei de pe platforma chimică Rm. Vâlcea

Vineri, 6 septembrie 2019, urmare a solicitării preşedintelui Consiliului Judeţean Vâlcea, adresate atât premierului Viorica Dăncilă, vicepremierului Fifor, precum şi ministrului Finanţelor, Eugen Orlando Teodorovici, va avea loc o întâlnire pe tema problemelor de la CET Govora SA.

La întâlnirea cu Teodorovici participă preşedintele CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu, administratorul public Adrian Mihăilă, precum şi administratorul judiciar şi administratorul special de la CET Govora.

Vor mai fi prezenţi, de asemenea, şi reprezentanţi ai Ministerului Energiei.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

06.09.2019 - 10:40SOIMMARU PLOSCANGIU:Avand in vedere ca institutia CJ Valcea e publica, CET Govora e subordonat CJ Valcea, Costi Radulescu un om foarte corect din toate punctele de vedere, ii lansez urmatoarea provocare.

SA FACA PUBLICE TOATE INCASARILE FIRMEI EURO INSOL SUB FORMA DE COMISION DE 3 LA 100. Si uite asa gaseste domnia sa si finantare pentru CET. Nu mai punem contractele cu rudele din partea Euro NASOL CA MILIOANELE ALEA SUNT NEGLIJABILE.Daca nu , macar sa le arate lui Teodorovici. Dar NU CRED CA O VA FACE

Pagina 1 din 1 (1 comentarii din 1)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...