Inedit

Elev eminent în Drăgăşani - Vâlcea! A obţinut medalia de aur la olimpiada din Coreea

Un elev eminent din Drăgăşani - Vâlcea a obţinut MEDALIA DE AUR la Olimpiada Internaţională Ştiinţele Pământului din Coreea de Sud.

"Începem anul şcolar 2019-2020 cu o veste minunată! Elevul vâlcean PETRIŞOR CIAUŞESCU de la Colegiul Naţional «Gib Mihăescu», Drăgăşani a obţinut MEDALIA DE AUR la Olimpiada Internaţională Ştiinţele Pământului din Coreea de Sud! Felicitări Petrişor! Felicitări profesorilor tăi! Felicitări părinţilor tăi!", a spus Andra Bică, inspectorul general al ISJ Vâlcea.

În 2016, Echipajul judeţului Vâlcea s-a întors acasă cu un rezultat remarcabil: Premiul I la clasa a-X-a, obţinut de elevul Ciauşescu Constantin Petrişor, de la Colegiul Naţional Gib Mihăescu Drăgăşani, pregătit de profesoara Brebeanu Adriana.

Acelaşi elev a obţinut şi Premiul special pentru cea mai bună lucrare teoretică. De remarcat este faptul că elevul Ciauşescu Constantin Petrişor s-a calificat la 4 etape naţionale ale olimpiadelor (chimie, fizică, biologie şi Olimpiada Interdisciplinară “Ştiinţele Pământului”), putând participa doar la două dintre acestea.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...