Sub Lupă

Anchetă la nivelul IPJ Dolj! Un poliţist a fost lovit în timpul unei misiuni

Este anchetă la nivelul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, după ce au apărut imagini în care un bărbat este lovit de oamenii legii, dar şi un poliţist este lovit la rândul lui.

IPJ Dolj: În urma imaginilor apărute în spaţiul public, referitoare la modul de intervenţie al poliţiştilor la un eveniment petrecut în cursul zilei de ieri, în Craiova, la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj au fost dispuse verificări, pentru a se stabili dacă poliţiştii au respectat procedurile legale de intervenţie.

De asemenea, referitor la acelaşi eveniment, în baza probatoriului administrat în cauză, faţă de un bărbat de 36 de ani, din Craiova, a fost dispusă reţinerea pentru 24 de ore, acesta fiind bănuit de comiterea infracţiunii de ultraj.

Astfel, în cursul zilei de ieri, poliţiştii Secţiei 2 Politie Craiova au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat a provocat distrugeri la doua autoturisme, parcate în zona bulevardului 1 Mai.

La faţa locului a fost dirijat un echipaj de politie din cadrul secţiei, care a identificat un bărbat de 36 de ani, din Craiova, banuit de comiterea faptelor respective.

În timp ce acesta era legitimat, bărbatul respectiv l-a agresat fizic pe unul dintre poliţiştii care interveniseră la eveniment.

În continuare, cel in cauză a fost imobilizat şi condus la sediul secţiei de politie.

De asemenea, a fost sesizat şi Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova, in cauza fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj.

În baza probatoriului administrat, cel in cauza a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat, in cursul acestei zilei, instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...