Politică

Viorica Dăncilă, Eugen Teodorovici şi Mihai Fifor au participat la Conferinţa de alegeri a PSD Constanţa

Viorica Dăncilă, preşedintele PSD şi prim-ministrul României, alături de Eugen Teodorovici, preşedintele executiv al PSD şi ministrul Finanţelor Publice, şi Mihai Fifor, secretarul general al PSD au participat vineri, 30 august 2019, la Conferinţa de alegeri a Organizaţiei Judeţene PSD Constanţa.

Premierul Viorica Dăncilă a afirmat vineri seara, la Constanţa, că este posibilă oricând o remaniere guvernamentală, dacă unul dintre miniştrii PSD nu îndeplineşte programul de guvernare sau nu face performanţă.

"Este posibilă o remaniere oricând. Am spus că atunci când unul din miniştri nu îndeplineşte programul de guvernare, nu face performanţe, bineînţeles că vom lua măsurile necesare. Şi aţi văzut că în ultima perioadă am făcut multe remanieri. Mulţi spun că am schimbat foarte mulţi miniştri şi au numărat numărul de persoane care au fost schimbate. Eu zic că trebuie să fie altul considerentul: ce performanţe are fiecare ministru, ce realizează din programul de guvernare iar pe mine, ca prim-ministru, dincolo de persoane mă interesează ceea ce face pentru oameni. Şi voi schimba ori de câte ori este nevoie, pentru a putea să ne îndeplinim programul de guvernare", a precizat Viorica Dăncilă.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...