Inedit

Protest inedit la Craiova

Proprietarul unui bolid de lux a protestat în faţa reprezentanţei, nemulţumit de siguranţa pe care i-o oferă maşina care a costat 100.000 de euro

Un craiovean şi-a colantat bolidul lovit de tramvai şi l-a dus în faţa reprezentantei de unde şi-a cumpărat maşina. Omul acuză că autoturismul nu-i oferă siguranţă şi putea să îşi piardă viaţa într-un accident rutier.

Bolidul de peste 100 de mii de euro a fost cumpărat de craiovean in 2018. În urmă cu trei săptămâni a fost implicat într-un accident rutier. Maşina a fost lovita de tramvai în lateral pe partea soferului.

Acum bărbatul şi-a colantat masina cu diferite mesaje şi a dus-o în faţa reprentanţei auto, acolo unde va şi rămâne pentru următoarele zile.
Numai ca la scurt timp de la poziţionarea maşinii angajaţii reprezentantei au venit şi au acoperit bolidul cu o folie pentru a nu mai putea fi citite mesajele.

"Postarea are scopul de a-i atenţiona pe posesorii de Mercedes E43 AMG 2018, că în caz de impact lateral violent, care duce autoturismul aproape în daună totală cu deformarea întregii caroserii, inclusiv a şasiului, suporţi rupţi la motor etc, airbagul urile laterale nu îi vor proteja de deformare habitaclului sau de geamul spart, DECI VIATA LE-AR PUTEA FI ÎN PERICOL!!!! ", a postat Mircea Gheorghiţă pe pagina de socializare.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...