Monden

Teatrul Anton Pann pe scena Festivalului UNDERCLOUD de la Bucureşti.

”Crăciunul preşedintelui”, 28 august, Muzeul Ţăranului Român

Spectacolul ”Crăciunul preşedintelui” de Pascal Bruckner, regia Chris Simion-Mercurian, o producţie a Teatrului Anton Pann în colaborare cu Griviţa 53, va participa în data de 28 august la cea de a XII a ediţie a Festivalului de Teatru Independent de Orice, UNDERCLOUD, primul festival de teatru independent din România.
În perioada 23-30 august la Muzeul Ţăranului Român din Bucureşti va avea loc UNDERCLOUD, primul festival de teatru independent din România. La cea de-a 12-a ediţie, spectatorii din Bucureşti, şi nu numai, vor avea posibilitatea de a vedea peste 30 de spectacole de teatru contemporan, spectacole de dans, performanceuri, concerte şi experienţe artistice unice.
Facem precizarea că această piesă a lui Pascal Bruckner, scrisă în anul 2016, cu titlul ”Crăciun la palat” a fost prezentată pentru prima oară, sub forma unui spectacol-lectură, în cadrul acestui festival, la ediţia cu numărul la 9. După premiera mondială care a avut loc la Teatrul Anton Pann, în zilele de 17 şi 18 mai, chiar în prezenţa renumitului scriitor francez Pascal Bruckner, spectacolul ”Crăciunul preşedintelui” a mai fost prezentat pe scena Ateneului din Iaşi, după care a urmat Festivalul Internaţional de Cultură C’Art Fest 2019 de la Braşov. Prezenţa spectacolului ”Crăciunul preşedintelui” la acest festival, alături de alte spectacole ale unor trupe noi de teatru din ţară şi de nume mari ale teatrului românesc precum Oana Pellea, Maia Morgenstern, Marian Râlea, Marius Manole şi alţii, ne dă convingerea că spectacolul este foarte apreciat şi poziţia Teatrul Anton Pann este una de succes. Actorilor distribuiţi în acest spectacol le dorim mult succes. Ei sunt: Marian Râlea, Alexandru Beteringhe, Andrei Cătălin, Tavi Costin, Denisse Moise şi Dan Pughineanu. Decor: Mirela Trăistaru; Costume: Iolanda Mutu JR; Coregrafie: Ioana Marchidan; Ilustraţie muzicală: Chris Simion-Mercurian; Regia Chris Simion-Mercurian. Pe lângă prezenţa spectacolului ”Crăciunul preşedintelui”, ne face plăcere să amintim că la această ediţie cu numărul 12 a Festivalului UNDERCLOUD, câţiva dintre actorii Teatrului Anton Pann se regăsec şi în alte spectacole. Ca de exemplu: Denisse Moise în ”De fapt eram Eu” spectacol creat de Lucia Mărneanu şi Denisse Moise, sâmbătă, 24 august, şi Réka Szász, Ana Şuşca şi Andrei Cătălin în ”Libretto Solitudine” regie: Matei Lucaci-Grȕnberg, duminică 25 august.
Dacă sunteţi în Bucureşti primiţi invitaţia Teatrului Anton Pann de a merge la toate spectacolele prezente în festival, iar dacă nu aţi văzut ”Crăciunul preşedintelui” aveţi această posibilitate de a-l vedea sau revedea în data de 28 august, ora 19.00, la Muzeul Ţăranului Român din Bucureşti, Sala Mare.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...