Administraţie

La Pietrari – Vâlcea, refacerea drumurilor comunale calamitate continuă în ritm alert cu fonduri pentru situaţii de urgenţă

Recent, Primăria Pietrari a finalizat lucrările de refacere şi modernizare a celui de-al doilea drum de inteeres local (DC 153 Pietrari – Tomşani) inclus în proiectul finanţat cu fonduri guvernamentale destinate situaţiilor de urgenţă.
Pe o lungime de aproximativ 2,9 kilometri, investiţia a constat în refacere platformă şi pietruire, montarea de rigole betonate şi amenajarea de podeţe si subtraversări construite în punctele critice, acolo unde se acumulează cantităţi mari de apă pluvială. Tot de curând, administraţia condusă de primarul Nicolae Moraru recepţionase lucrările şi la refacerea drumului de interes local din satul Moteşti.
Continuă în parametri contractuali lucrările demarate recent pentru modernizarea dispensarului uman, dar şi cele pentru reabilitarea, modernizarea şi dotarea şcolii gimnaziale. Spaţiile destinate strict învăţământului vse vor prezenta în parametri buni pentru începutul noului an de învăţământ, în paralel urmând a continua lucrările la celelalte două corpuri de clădire, o cochetă sală de sport şi o clădire destinată adăpostirii centralei termice. Investiţia în modernizarea şcolii este finanţată în cadrul PNDL şi se ridică la aproximativ trei milioane de lei.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...