Administraţie

Primăria Budeşti-Vâlcea face eforturi să demareze introducerea reţelei de gaze naturale chiar de anul acesta

Ion Vlădulescu, primarul comunei Budeşti, este optimist că anul acesta vor fi introduşi primii metri de conductă din viitoarea reţea de gaze naturale a localităţii de la sud-est de Râmnicu Vâlcea. Alesul precizează că procedura de licitaţie va demara în curând chiar dacă administraţia locală nu va obţine în timp util finanţarea necesară de la Fondul Naţional de Investiţii.

“Dacă vor mai întârzia procedurile, deşi noi avem studiul de fezabilitate pregătit, am stabilit împreună cu consiliul local să recurgem la un credit bancar. Ne dorim foarte mult să vedem chiar de anul acesta primii paşi parcurşi din acest proiect investiţional pentru care ne zbatem de foarte mulţi ani. Chiar dacă, pentru început, nu îi vom putea satisface pe toţi locuitorii comunei, tot vom introduce măcar 15 km, acoperind un număr important de gospodării, dar şi necesarul pentru facilităţile din parcul industrial de pe raza comunei. Ulterior, vom face şi extinderile pentru a acoperi întreaga comună. Eu sunt optimist că vom obţine şi finanţarea de la Fondul Naţional de Investiţii”, explică Ion Vlădulescu.

Administraţia locală a demarat, recent, şi procedura de licitaţie pentru începerea lucrărilor la extindere, modernizare şi dotare a Şcolii Gimnaziale Budeşti. De asemenea, continuă, cu fonduri guvernamentale, lucrările la modernizarea drumului de interes local care face legătura între DJ 678 şi DN 67, porţiune în lungime de 3,5 km de arteră care va completa ruta ocolitoare ce va face legătura cu Râmnicu Vâlcea.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...