Eveniment

Accident mortal: A ucis un om după ce s-a urcat beat la volan

Alţi trei tineri au ajuns la spital după ce maşina s-a izbit violent de un pod de beton iar apoi s-a răsturnat

Un tânăr de 18 ani, din oraşul Berbeşti s-a urcat beat la volan, a călcat pedala de acceleraţie şi a reuşit să rănească trei bărbaţi şi să omoare un altul.

Acesta conducea conducea un autoturism marca BMW pe DJ 605 A – Mateeşti, km 77 + 630 m iar pe fondul vitezei excesive, a consumului de alcool şi a efectuării unei manevre de depăşire a unui alt autovehicul a pierdut controlul autoturismului, a părăsit partea carosabilă intrând într-un pod de beton iar apoi s-a răsturnat.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate şi două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

„În urma producerii evenimentului, a rezultat decesul lui N. Ion, de 20 de ani, din comuna Alunu şi vătămarea corporală a altor trei tineri, respectiv N. G., de 15 ani. din comuna Mateeşti, primind diagnosticul preliminar de contuzie coloana cervicala A. Mihai, diagnosticat preliminar cu politraumatism prin accident rutier, traumatism cranio-facial acut închis, hematom frontal, contuzie şold drept, contuzie genunchi drept şi H. Iulian, de 19 ani, din oraşul Berbeşti, care în prezent se află la Spitalul Judeţean Vâlcea pentru îngrijiri medicale”, a declarat Alina Teodorescu, purtător de cuvânt al IPJ Vâlcea


 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...