Actualitate

Procesiune religioasă pe străzile Băbeniului

Miercuri seara, în oraşul Băbeni a avut loc o procesiune religioasă cu importante semnificaţii pentru credincioşii din zonă. În centrul procesiunii s-a aflat icoana Maicii Domnului de la Mănăstirea Surpatele, făcătoare de minuni, care a fost adusă la biserica din Băbeni pentru slujba ce precede hramul Sfinţii Mihail şi Gavril.

Icoana a fost purtată apoi pe străzile oraşului, în cadrul unei procesiuni la care au participat peste 500 de localnici. Printre credincioşi, s-a aflat şi Remus Daniel Niţu, candidat al USL la funcţia de senator în acest colegiu. Dan Niţu a apreciat acest eveniment religios, inedit în judeţul nostru, ca unul menit să-i apropie pe oameni.

Primarul din Băbeni susţine candidaţii USL

„Am crescut în familie, în credinţă faţă de Dumnezeu, alături de biserica ortodoxă, căreia îi sunt foarte îndatorat. Şi bunicii mei, şi părinţii, şi eu şi familia mea de acum mergem la biserică pentru a ne reculege şi pentru a ne reface speranţele în viaţa pe care o trăim. Am văzut aici alte sute de oameni doritori să facă acelaşi lucru”, a declarat Niţu.

Implicarea lui Dan Niţu în acest eveniment a fost apreciată şi de primarul localităţii Băbeni, Ion Bîzîc. Acesta a precizat că este sigur că cu ajutorul candidaţilor USL din zonă va reuşi să facă ceea ce şi-a propus, adică să transforme localitatea într-un oraş adevărat.

„Am preluat funcţia de primar de doar câteva luni şi mi-am propus să transform această localitate într-un adevărat oraş. Nu aş putea face lucrul acesta fără ajutorul parlamentarilor. De aceea i-am şi chemat acum alături de mine. Este domnul Niţu, candidat pentru Senat, este domnul Vlădoiu, candidat pentru Camera Deputaţilor. Implicarea lor în proiectele pe care le avem în localitate se vede deja, dacă vă uitaţi în stânga, în dreapta. Sunt oamenii noştri, sunt oamenii pentru care luptăm şi care vor lupta la rândul lor pentru noi. Băbeniul are nevoie de o viaţă nouă, de o viaţă mai bună, iar exemplul personal pe care ni-l oferă domnul Niţu prin activitatea depusă până acum mă face să cred că este omul potrivit pentru a ne reprezenta în Parlament. Eu le doresc de pe acum şi lui Dan Niţu, şi lui Aurel Vlădoiu să fie senatorul şi deputatul nostru”, a spus edilul din Băbeni.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...