Ultima Oră

Percheziţii la persoane bănuite de trafic de droguri de risc

În urma percheziţiilor, au fost descoperite 5 plantaţii de canabis constituite cu peste 668 de plante în diferite stadii de dezvoltare

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Vâlcea, sub coordonarea unui procuror D.I.I.C.O.T - B.T. VÂLCEA, au efectuat, marţi, 13 august a.c., 16 percheziţii domiciliare, toate pe raza judeţului, în vederea destructurării unei grupări infracţionale organizate specializate în trafic de droguri de risc.

Poliţiştii au descins la locuinţele mai multor persoane, cu vârste cuprinse între 17 şi 52 de ani, fiind puse în executare 16 mandate de aducere.

În fapt, un bărbat de 41 de ani, din Buzău, ar fi constituit un grup infracţional organizat, la care ar fi aderat mai multe persoane.

Astfel, ar fi pus bazele mai multor culturi de canabis, iar drogurile obţinute ar fi fost comercializate pe raza judeţului Vâlcea.

În urma percheziţiilor, au fost descoperite 5 plantaţii de canabis constituite cu peste 668 de plante în diferite stadii de dezvoltare.

De asemenea, au fost descoperite şi ridicate 1,5 kg de canabis, 23 de comprimate ce par a fi ecstasy, 0,5 g praf alb, 2 ţigarete confecţionate artizanal, 7 grindere, recipiente cu urme de fragmente vegetale, 400 de euro şi 4.480 de lei.

Totodată, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, 39 de telefoane mobile şi 18 cartele S.I.M., 5 laptop-uri, 3 stick-uri de memorie, 2 carduri S.D., 4 chei auto., 4 ceasuri, documente şi înscrisuri.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale şi Biroul Tehnic şi Criminalistic din cadrul D.I.I.C.O.T.


 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...