Politică

Deputatul Eugen Neaţă, alături de preşedintele Consiliului Judeţean: Judeţul Vâlcea este un şantier şi se dezvoltă de la zi la zi

“Luni, 05 august, am avut o întâlnire cu preşedintele Consilului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu. Am discutat despre problemele întâmpinate de administraţiile publice locale şi despre modificările legislative ce trebuie făcute pentru ca lucrurile să se desfăşoare mai bine şi proiectele să poată fi implementate. După discuţiile purtate am mers împreună să vizităm Complexul «Mirajul Oltului».
Proiectul parcului de agrement din oraşul Călimăneşti a fost finanţatat din fonduri europene neramburabile, plus o contribuţie a Consiliului Judeţean Vâlcea şi inaugurat anul acesta.
Datorită eforturilor şi implicării preşedintelui Constantin Rădulescu, astăzi, complexul este funcţional, iar turiştii îi trec pragul pentru a se putea bucura de ceea ce oferă. Am fost plăcut surprins să aud că în fiecare zi intră în această bijuterie a staţiunii aproximativ 600 de persoane.
Constantin Rădulescu a dovedit prin activitatea sa că este un bun preşedinte, un om interesat de dezvoltarea judeţului, aproape de oameni şi de nevoile acestora. Judeţul Vâlcea este un şantier şi se dezvoltă de la zi la zi, cele mai importante drumuri care traverseză localităţile din judeţ sunt în lucru, iar fiecare primărie are cel puţin două proiecte în desfăşurare. Toate aceste se datorează bunei administrări a judeţului şi a implicării preşedintelui Consilului Judeţean, Constantin Rădulescu. Sunt convins că toată munca depusă de Constantin Rădulescu este apreciată atât de primarii din judeţ, cât şi de vâlceni, iar la anul va primi votul pentru un nou mandat în fruntea Consilului Judeţean Vâlcea”, a declarat deputatul Eugen Neaţă.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...