Special

Aleg Sănătos – ediţia a II-a

Asociaţia pentru Tineri Streets organizează în perioada 5 august – 2 septembrie 2019 proiectul ⹂Aleg sănătos, ediţia a II-a”. Scopul proiectului este susţinerea sănătăţii şi calităţii vieţii tinerilor şi va informa tinerii din 3 judeţe despre riscurile unei alimentaţii nesănătoase şi beneficiile mişcării, ajutându-i să adopte un de viaţă sănătos.
Proiectul constă într-o campanie de informare a 2000 de tineri din Craiova, Horezu şi Orăştioara de Sus despre riscurile unei alimentaţii nesănătoase şi beneficiile mişcării, precum şi o şcoală de vară unde 30 de tineri vor beneficia de activităţi integrate de educaţie pentru un stil de viaţă sănătos. Şcoala de vară „Aleg sănătos” va avea loc în comuna hunedoreană Orăştioara de Sus, în perioada 19 – 24 august.
Tinerii doritori să participe pot accesa regulamentul de înscriere pe pagina de Facebook a Asociaţiei pentru Tineri Streets. Participanţi vor adopta un stil de viaţă sănătos şi o alimentaţie sănătoasă, vor fi mai deschisi faţă de mişcare, vor manifesta mai multă încredere în ei înşisi şi în potenţialului lor, vor înlătura barierele de comunicare cu o categorie de tineri pe care au tendinţa să o excludă, vor şti să promoveze un stil de viaţă sănătos ca o alternativă la consumul excesiv de internet, vor înţelege locul, rolul şi importanţa educaţiei pentru sănătate în formarea personalităţii lor.
Proiectul este finanţat de Ministerul Tineretului şi Sportului şi se desfăşoară în parteneriat cu Asociaţia Regională de Dezbateri, Oratorie şi Retorică Oltenia, Crucea Roşie – Filiala Dolj, Asociaţia Culturală Valea Dacilor şi Asociaţia Judeţeană Sportul pentru Toţi Dolj. Conferinţa de lansare a acestuia va avea loc luni, 12 august 2019 la Centrul de Tineret Craiova, de la orele 11:00.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...