Sport

Liga 1 - CS Pandurii Târgu Jiu

Viera sare în apărarea antrenorului

După ce Petre Grigoraş a declarat la finalul partidei cu CS Turnu Severin (2-2) că se gândeşte la demisie, jucătorii de la Pandurii speră să-l convingă pe antrenor să rămână la echipă, printr-un joc bun duminică seara, la Braşov

În ultimele trei etape din Liga 1, CS Pandurii a obţinut doar două puncte, iar la mijlocul săptămânii trecute a fost eliminată de Dinamo, în optimile Cupei României. „Nu sunt de acord ca antrenorul să plece. A spus asta la supărare. Am pierdut cu Dinamo, nu am jucat bine cu Severinul şi e normal să fie supărat pe noi, dar nu cred că pleacă şi ne lasă aşa. Avem nevoie de el. El a făcut echipa asta, e meritul lui. Jucăm pentru noi, pentru el, pentru echipă, pentru oraş, dar mai mult pentru antrenor, pentru că l-a durut foarte mult. El ne-a dat multă încredere, a adus mulţi jucători aici, mulţi de 19- 20 de ani”, a spus Ousmane Viera, căpitanul Pandurilor.

După ce au ridiculizat Steaua în prima repriză a partidei din urmă cu trei etape, elevii lui Grigoraş au fost de nerecunoscut în ultimele meciuri.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...