Special

Mesaj emoţionant pe pagina de socializare a localităţii Dobrosloveni

Un mesaj emoţionant a apărut, azi, pe pagina de socializare a localităţii Dobrosloveni, după ce s-a aflat că fata a fost ucisă.

„Alexandra, fata noastră frumoasă cu chip de înger.. ne ai lăsat cu inimile împietrite de durere ce am sperat până în ultima clipă că nu este adevărat.
Dumnezeu să-i dea odihna cea veşnică, iar părinţilor să le dea tăria să treacă prin această grea încercare. Sperăm din suflet ca în aceste clipe grele prezenţa rudelor şi a prietenilor să vă aducă alinare. Alexandra Maceşanu este o eroină, o martiră, a avut curajul să sune, a avut încredere... ? Drum lin printre îngeri iubita noastră frumoasă cu suflet curat şi zâmbăreţ, o ţară întreagă te plânge !

Condoleanţe!

Procurorii au revenit în această dimineaţă

În această dimineaţă, procurorii s-au întors la casa groazei din Caracal, unde au reluat căutările. Au spus încă de ieri că aceste percheziţii vor dura cel puţin patru zile.

Încă de la prima ora a dimineţii au început săpăturile în curtea suspectulu, mai ales că aseară s-a dovedit că oasele găsite în butoiul improvizat aparţin Alexandrei Măceşanu.

Unchiul fetei face un apel disperat după ce familia a primit tragica veste:

„APEL: Dragi oameni buni, CER jegurilor care au tţnut cu procurorii care au omorat-o să nu aiba cinismul de a cere tocmai EI să iasă lumea în stradă. Să lase jocurile electorale şi politica departe de Alexandra. Când vom considera că nu mai este nici o speranţă, familia Alexandrei vă va ruga să aprindeţi o lumânare pt ea în linişte într-un loc nepolitizat din Bucureşti şi atât. Fără lozinici şi manipulari. În rest fac urmĂtorul ANUNŢ: Informarea ministerului justiţiei către familia mea nu mă face să cred deloc că Alexandra a fost arsă acolo şi toate balivernele despre aceasta situaţie. Voi ruga pe vărul meu să facem o expertiză internaţională a rămăşiţelor din acel "butoi"????. Nu pot contesta raţional rezultatul IML până la proba contrară dar nu cred nimic din povestea construită în jur. Aşteptăm şi hârtiile de la IML să vedem la ce se referă exact analiza. Inelul şi lănţisorul de ARGINT au fost găsite netopite!!!!!!”.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...