Politică

Mihai Fifor, despre acordul dintre USR si PLUS: ”Tehnocraţii de ieri, lozincarii de azi!”

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a afirmat, într-o postare pe Facebook, că alianţa anunţată de către liderii USR şi PLUS, Dan Barna şi Dacian Cioloş, propun românilor reîntoarcerea ”Guvernului 0”, sintagmă prin care se referă la cabinetul tehnocrat condus de către Cioloş.

”Barna ne oferă, din nou, “marea şansă” de a-l mai avea încă o data premier pe făuritorul Guvernului „0” în România, domnul Dacian Cioloş, cel care “îndreptăţit” de rezultatele 0 pe linie, îşi permite să dea lecţii singurei guvernări responsabile şi performante, guvernarea PSD – ALDE”, a scris Fifor. Totodată, social-democratul i-a cerut lui Dan Barna să facă publice toate contractele pe care le-a derulat cu statul.

”S-ar putea să constatăm că omul “nou” în politica din România, Dan Barna, nu este decât un foarte vechi jucător cu contracte pe bani publici, care luptă acum pentru protejarea intereselor proprii şi ale celor care vor sa readucă în România, Guvernul şi Premierul „0” ”, a afirmat Fifor. ”Tehnocraţii de atunci, nu sunt decât lozincarii de astăzi!”, a adăugat secretarul general al PSD.

Duminică, Dan Barna şi Dacian Cioloş au făcut public anunţul privind acordul dintre USR şi PLUS prin care cele două partide au convenit ca Barna să fie candidatul comun la alegerile prezidenţiale, iar Cioloş propunerea de premier a Alianţei pentru alegerile parlamentare din 2020.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...