Ultima Oră

Accesul în Ştrandul Ostroveni după ora 18.00 rămâne gratuit pentru toţi râmnicenii!

Primăria Râmnicu Vâlcea a revenit asupra deciziei de reducere drastică a gratuităţilor, reacţionând rapid la numeroasele semnale transmise de vâlceni mai ales prin intermediul reţelelor de socializare

Ca urmare a numeroaselor solicitări şi semnale transmise în ultima perioadă pe adresa Primăriei Râmnicului, începând de joi, 25 iulie 2019, se instituie accesul GRATUIT în Ştrandul Ostroveni, după ora 18.00, în oricare zi a săptămânii, pentru toate categoriile de vizitatori cu domiciliul în Râmnicu Vâlcea, a anunţat joi Primăria Râmnicu Vâlcea pe propria pagină de internet. De asemenea, pensionarii cu domiciliul în Râmnicu Vâlcea beneficiază în continuare de acces gratuit în zilele de luni - joi, pe tot parcursul zilei.

Municipalitatea dovedeşte încă o dată că este deschisă propunerilor venite de la cetăţeni, fiind tot mai prezentă şi în dialogurile de pe reţelele de socializare, atât prin persoana primarului Mircia Gutău, cât şi prin alţi reprezentanţi.

Unul dintre cei care au preluat nemulţumirea râmnicenilor faţă de hotărârea iniţială, aceea de a oferi acces gratuit strict pensionarilor din municipiu şi doar în intervalul orar 18.00-20.00, a fost inginerul Bogdan Ţigaret. El a explicat destul de bine pe 22 iunie a.c. argumentele pentru a se reveni asupra deciziei. “Domnule Primar, vă solicit public sa modificaţi programul astfel încât cel puţin copiii şi categoriile sociale defavorizate să beneficieze în continuare de acces gratuit la Ştrand după ora 18.00. După mine, absolut orice doritor ar trebui sa beneficieze de această gratuitate, oricum era gonit de administratori de la ora 20.00. Nu sărăceşte nici societatea concesionară, câştigând în continuare din consum”, a scris fostul candidat independent la un post în Consiliul Local, în 2016.

Trebuie apreciat că şi societatea care a câştigat licitaţia pentru administrarea Bazei de Agrement Ostroveni s-a arătat deschisă dorinţei unui număr atât de mare de cetăţeni.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...