Actualitate

Angajaţii Zipper au participat la reîmpădurirea unor zone de la Cheia şi Dezmir

Echipa companiei Zipper, specializată în optimizarea şi consolidarea fluxurilor de date şi documente prin intermediul soluţiilor şi serviciilor de automatizare, s-a implicat activ în organizarea şi gestionarea unui alt tip de proiect, ce vizează soluţionarea provocărilor de mediu.

Membrii ei au demarat un proiect de responsabilitate socială care a vizat plantarea de copaci în două locaţii: şantierul de împădurire „Balabanul” de la Cheia, judeţul Prahova şi la Dezmir, judeţul Cluj, alături de Asociaţia “Creştem România Împreună”, în cadrul celui mai amplu proiect de reîmpădurire cu participarea unor voluntari.

„Această acţiune ne-a ajutat sa realizăm faptul că împreună putem face lucruri care contează şi că implicarea noastră poate contribui la rezolvarea unor probleme ale comunităţii”, a spus Doru Vîjîianu, Director General al Zipper România.

Proiectul celor de la Zipper s-a desfăşurat sub motto-ul „Întregul reprezintă mai mult decât suma părţilor sale”. Membrii echipei din Bucureşti s-au îndreptat spre Cheia iar cei din Cluj Napoca către Dezmir pentru a se implica în acţiunea de împădurire a zonelor defrişate dar şi a celor de şantier forestier. La acţiune au participat atât angajaţii Zipper România, cât şi familiile acestora.

La Cheia a fost consolidată o porţiune de 0,3 ha care fusese defrişată în scopul regenerării ecosistemului. Voluntarii Zipper au reuşit să facă posibilă plantarea a peste 600 de puieţi, brazi, molizi şi fagi pe un teren accidentat, iar la Dezmir s-a urmărit continuarea împăduririi unei zone de deal cu frasini şi carpeni.

Evenimentul a fost realizat cu ajutorul Asociaţiei „Creştem România Împreună”, Ocolului Silvic Măneciu şi tuturor partenerilor care au contribuit la organizarea acestei acţiuni.

Zipper România face parte dintr-un grup de firme cu prezenţă în 5 ţări din Sud-Estul Europei, cu două centre de procesare în România şi Moldova, prin care acoperă nevoile companiilor de a-şi optimiza fluxurile interne. Soluţiile şi serviciile de prelucrare a datelor şi a documentelor recepţionate, vehiculate sau expediate dintr-o companie, asigură un suport solid pentru reducerea costurilor şi a timpului de prelucrare.

Video:
https://www.youtube.com/watch?v=dvUwGErBrew&feature=youtu.be

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...