Special

Simona Halep şi Serena Williams văzute de celebrul caricaturist oltean Gogu Neagoe

Simona Halep este noua campioană de la Wimbledon! A avut un meci perfect în faţa Serenei Williams, scor 6-2, 6-2. Iată momentul în care a devenit noua regină a tenisului feminine. Scorul era 6-2, 5-2, iar Simona a servit impecabil. Serena Williams a trimis mingea în fileu şi a astfel Simona câştigat al doilea titlu de grand slam din carieră, după cel de la Roland Garros din 2018. Aflată pe locul 7 WTA, ea este prima româncă care câştigă grand slamul londonez.

Caricaturistul oltean Gogu Neagoe i-a desenat pe Simona Halep si Serena Williams. Caricaturistul din Olt nu a ”iertat” nicio personalitate. Şi asta, pentru că majoritatea vedetelor din România si vedete internationale au fost desenate de artist .Gestul caricaturistului denotă că mândria pe care ne-a adus-o Simona nu poate fi descrisă în cuvinte. Mulţumim, Simona!

INFO: Gogu Neagoe, membru al Asociaţiei Caricaturiştilor Profesionişti din România din 2006, iar din anul 2008 membru al Asociaţiei Internaţionale de Arte Plastice din Germania. Acesta a participat la numeroase festivaluri naţionale şi internaţionale de pictură şi caricatură, iar lucrările sale se află în colecţii particulare din România şi din străinătate. A donat 4 lucrări pictate în valoare de 15.000 de euro la un eveniment din 2013 caritabil pentru copiii cu probleme de sănătate şi săraci.

Deasemenea, a mai participat, fără onorariu, pentru al doilea an, caricaturistul Gogu Neagoe, care a realizat caricaturi pentru invitaţi, iar sumele colectate din caricaturi au fost donate integral pentru susţinerea proiectelor. „Rotary susţine lupta împotriva neoplasmului mamar – Screening gratuit prin mamografie pentru femei din mediul rural, judetul Olt”.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...