Special

Mesaj emoţionant al rudelor asistenţilor maternali ai Sorinei, fetiţa adoptată în SUA

Au apărut mesaje emoţionante pe pagina de socializare unde Sorina, fetiţa adoptată în SUA este susţinută de mii de oameni. După ce ieri, magistraţii Curţii de Apel Craiova au decis ca aceasta să rămână definitiv la familia adoptivă, sute de mesaje au curs pe reţeaua de socializare.

"Sorina te implorăm să ne ierţi! Pentru că nu am reuşit să te luăm din mâinele Săcărinilor. Te rugăm să ne ierţi pentru că mulţi din ţara asta sunt vânduţi şi cumpăraţi.
Te rugăm să ne ierţi pentru tot ceea ce nu am putut face pentru tine. Te rugăm să ne ierţi pentru că suntem un stat de..... Te implorăm să ne ierţi pentru că nu am reuşit să fii lângă familia ta adevărată care şi-au da şi sufletul din ei doar să te ştie bine. Te rugăm să ne ierţi pentru că în România "banul" contează , nu dorinţa ta. Te rugăm să ne ierţi pentru durerea care o ai in suflet, în inimă, departe de "Mami" "Tati" "Naşa" şi "Andreea".

Te implorăm să ne ierţi pentru că pur şi simplu nu am făcut nimic pentru tine.

Pentru prima dată în viaţă blestem ziua în care m-am născut în România.

De acum înainte trăim cu "Speranţa" că vei fi fată deşteaptă şi că într-o bună zi te vei întoarce tu singură lângă familia care întotdeauna te vor aşteapta cu lacrimi în ochi şi cu braţele deschise. Niciodată nu mi-am pierdut încrederea în Dumnezeu şi vreau să fiu cu sufletul şi inima impăcată că vei fi bine, sănătoasă şi cuminte cum ţi-a zis "Naşa".
Dumnezeu să te ocrotească de tot răul de pe faţa pământului, să fie cu tine întotdeauna la fiecare pas în viaţa ta, şi pentru noi eşti ceva de neuitat chiar dacă ai 8 anişori ne-ai arătat că dacă vrei cu adevărat te poţi lupta cu o ţară intreagă deşi mulţi dintre noi nau avut curajul ăsta.

Pentru tot ce ai tras, din toată inima te implor să ne ierţ, iartă-ne pentru că oamenii noştri nu s-au pus în situaţia ta, iartă-ne pentru că nu au fost "TARI" ca tine să se lupte pentru tine, iartă-ne pentru că majoritatea au stat cu mâinele în "sân"...,este unul dintre mesajele emoţionante.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...