Administraţie

S-a lansat licitaţia pentur modernizarea UPU din Drobeta Turnu Severin

În această dimineaţă s-a lansat procedura de licitaţie pentru proiectarea şi execuţia lucrărilor de modernizare în cadrul proiectului ”Reabilitare, extindere şi dotare U.P.U. – Îmbunătăţirea calităţii şi a eficienţei îngrijirii spitaliceşti de urgenţă şi construirea unui heliport”, unul din cele şase proiecte finanţate cu fonduri europene, prin Programul Operaţional Regional, contractate de Consiliul Judeţean Mehedinţi pentru modernizarea infrastructurii de sănătate din judeţul Mehedinţi.

Documentaţia a fost publicată pe portalul de achiziţii publice, iar data limită pentru depunerea ofertelor este 5 august 2019. Licitaţia se desfăşoară în procedură simplificată, valoarea proiectului fiind de 9,6 milioane lei. “La întocmirea acestui proiect am avut în vedere mărirea capacitaţii UPU din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Drobeta-Turnu Severin şi conformarea la exigenţele impuse de normativele în vigoare, precum şi realizarea unui heliport de suprafaţă în cadrul secţiei UPU, de unde să fie preluaţi pacienţii aflaţi în stare critică, pentru a fi transportaţi cu elicopterul către centre universitare.

În urma investiţiei, se vor asigura cerinţe de rezistenţă şi stabilitate, va creşte nivelul de confort şi funcţionalitate şi va fi asigurat spaţiul necesar desfăşurării în condiţii optime a activităţilor specifice destinaţiei Unităţii de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean Drobeta Turnu Severin”, a transmis preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, Aladin Georgescu.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...