Actualitate

APAVIL SA: COMUNICAT DE PRESĂ

Ca urmare a executării lucrărilor de dezafectare a branşamentelor vechi din OL D150mm (fosta legătură PT3 Traian) şi D114mm (fosta legătură Bl. N13) de apă potabilă, existente pe strada Matei Basarab, legate în conducta din OL Dn400mm existentă pe aceeaşi stradă, în data de 10. 07. 2019, între orele 900– 1500 , se va întrerupe furnizarea apei potabile în municipiul Râmnicu Vâlcea, la consumatorii de pe strada Matei Basarab – Biserica Sfântul Petru şi Pavel, S.C. Bardaşu SRL, Sanmed,Tuti Frutti – Dinu şi blocurile 123, 124, 125, 127, 128, 130, 131, P3, P4, N9, 135.

Precizăm că în urma executării acestor lucrări poate fi influenţată calitatea apei potabile pe străzile: Calea lui Traian, Henri Coandă, Rapsodiei şi Nicolae Titulescu din Râmnicu Vâlcea.

Echipele de intervenţie ale Societăţii Apavil S.A. vor face eforturi susţinute pentru remedierea situaţiei în cel mai scurt timp posibil. Pentru asigurarea parametrilor de potabilitate a apei din reţea, certificaţi prin buletine de analiză a apei în secţiunea de intervenţie (înainte şi după spălarea reţelei), angajaţii Apavil SA vor efectua purjări în zona respectivă şi în zone adiacente în care există posibilitatea modificării parametrilor de potabilitate. Recomandăm consumatorilor afectaţi să lase să curgă cantitatea de apă necesară eliminării apei cu impurităţi produse ca urmare a întreruperii furnizării.

Cheltuielile ocazionate de cantitatea de apă eliminată vor fi suportate de către Apavil SA în urma unor solicitări scrise ale beneficiarilor, confirmate de specialiştii societăţii noastre.

Vă mulţumim pentru înţelegere!

COMPARTIMENTUL COMUNICARE, MASS-MEDIA

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...