Pe Scurt

Poliţiştii dintr-o comună din Vâlcea sunt în alertă!

O bătrână a plecat să culeagă ciuperci şi nu mai e de găsit

Poliţiştii din localitatea Tetoiu din judeţul Vâlcea sunt în alertă de câteva zile, după ce o bătrână de 83 de ani a plecat să culeagă ciuperci din pădure şi nu s-a mai întors. Imagini cu femeia apar în ziua dispariţiei pe o camera de supraveghere din localitatea învecinată, Roşiile.

Potrivit anchetatorilor, în data de 28 iunie, poliţiştii din cadrul Secţiei Nr. 11 Poliţie Rurală Zătreni, au fost sesizaţi prin apel SNUAU 112 de către o femeie din comuna Tetoiu, sat Popeşti, jud. Vâlcea cu privire la dispariţia unei persoane de pe raza localităţii.

"Din primele verificări s-a stabilit că numita Pîrvu Ioana, în vârstă de 83 de ani, în ziua de 27.06.2019, în jurul orelor 15.00, a plecat de la reşedinţa sa din com.Tetoiu, satul Nenciulesti, jud. Vâlcea, cu scopul de merge în pădure după ciuperci. Din discuţiile purtate cu membrii familiei şi cu vecinii a rezultat că numita Pîrvu Ioana obişnuia să plece frecvent de la domiciliu, uneori întârziind mai multe ore. Familia persoanei dispărute declară că aceasta manifesta din când in când pierderi de memorie. În vederea identificarii persoanei disparute s-a procedat la constituirea de echipe de căutare, formate din cetăţeni şi poliţişti, în padurile din vecinătatea locuinţei, aceasta nefiind găsită", susţin poliţiştii.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...