Special

"Poliţistă" pentru o zi

Liţă Alina Andreea, elevă în clasa a X-a la Liceul Sanitar „Charles Laugier”, din Craiova, îşi doreşte să urmeze o carieră în poliţie. Aflând povestea ei, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj au vizitat-o acasă, în localitatea Castranova, oferindu-i cadouri cu însemnele IPJ Dolj.

Reprezentanţii IPJ Dolj au primit o scrisoare în care li s-a prezentat povestea elevei, din Castranova, pasionată de munca de poliţie.

“Un coleg de clasa, care, cunoscându-i pasiunea pentru uniforma de poliţie, ne-a scris şi ne-a prezentat povestea de viaţă a acesteia.

Astfel, am aflat că tânăra se pregăteşte intens pentru a urma o carieră în poliţie şi a-şi îndeplini visul pe care îl are încă de la o vârstă fragedă.

Evident că nu am putut rămâne indiferenţi la o astfel de poveste şi i-am făcut o vizită tinerei, încercând să contribuim la îndeplinirea visului ei.

I-am pregătit suprize tinerei, oferindu-i diverse obiecte cu însemnele instituţiei noastre, dar şi o surpriză dulce, care să îi aminească de vizita noastră.

De asemenea, eleva a avut ocazia să urce într-o autospecială de poliţie şi a purtat discuţii cu colegii noştri, fiind foarte interesată de modalităţile de pregătire care să îi asigure o carieră în poliţie.

Ne bucurăm că tânăra iubeşte această uniformă şi o aşteptăm cu drag în rândurile noastre « , au precizat reprezentanţii IPJ Dolj.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...