Inedit

Un campion de culturism, declarat... cetăţean de onoare într-o comună din Olt

La finele acestei săptămâni, în comuna Ianca din judeţul Olt va fi sărbătoare, va fi organizată cea de-a XIX-a ediţie a Festivalului de Folclor „Cântecele Dunării”. În cadrul manifestării, un culturist va primi titlu de cetăţean de onoare al localităţii.

Chiar dacă manifestarea este una cultural-artistică, autorităţile comunei au pregătit şi un moment special: o demonstraţie de culturism făcută de campionul mondial de anul trecut, Ionuţ Caracudă. Sportivul cu rădăcini în satul Potelu, vicecampion Balcanic anul acesta şi în Top 5 la Campionatul European 2019, va primi Titlul de Cetăţean de Onoare al comunei Ianca, pentru rezultatele excepţionale în sportul de performanţă.

"Sâmbătă 29/06/2019 va avea loc acordarea "titlului" de "cetăţean de onoare" al comunei Ianca, satul Potelu, de către Primăria Comunei Ianca - Olt, pentru rezultatele excepţionale în sportul de performanţă (culturism) pentru Ionut Caracuda, campion mondial la culturism 2018!

Vă invităm să participaţi la acest eveniment unic unde campionul va face o demonstraţie iar seara va continua cu un spectacol de muzică şi dans la căminul cultural Potelu începând cu ora 19h!", au postat autorităţiile locale.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...