Special

Povestea jandarmeriţei, dublu medaliată la Campionatului de Atletism şi Cros al MAI

A fost desemnată jandarmul de onoare al Oltului, după ce a urcat pe podium de la multe ori şi s-a implicat în campanii umanitare nu de puţine ori. Simona Floricel, plutonierul adjutant în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt, unde activează din anul 2006, are aptitudini sportive recunoscute la nivel naţional, la diversele concursuri sportive, acolo unde reuşeşte să urce mereu pe podium.

Jandarmeriţa campioană Simona Floricel a ajuns zilele trecute din nou pe podiumul naţional. Sportiva desemnată jandarmul de onoare al Oltului s-a impus printre cei mai buni sportivi ai instituţiilor din subordinea MAI din ţară, ocupând locul II la două probe din cadrul Campionatului de Atletism şi Cros al Ministerului Afacerilor Interne. Reprezentantă a lotului Oltului, Simona Floricel, plutonierul adjutant în cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Olt, a urcat de două ori pe podium. Sportiva a obţinut locul II la probele de 800 metri şi 2000 metri. Anul trecut, plutonierul adjutant Simona Floricel, de la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Olt, a fost campion naţional la atletism, câştigând probele de 800 de metri şi de 1.500 de metri, la o competiţie desfăşurată în capitală. Anul trecut, Simona Floricel, desemnată jandarm de onoare al judeţului Olt.

Plutonierul adjutant Simona Floricel îşi desfăşoară activitatea în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt din anul 2006, în decursul timpului participând la diferite competiţii sportive, la care a obţinut rezultate foarte bune.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...