Sport

Viitorul Dăeşti a promovat în Liga a III-a!

După ce câştigase în tur, la Bradu, scor 2-1, Viitorul Dăeşti s-a impus clar în returul de la Fedeleşoiu, scor 3-0, reuşind în premieră promovarea în Liga a III-a

La adăpostul victoriei din tur, 2-1 la Bradu, echipa pregătită de Gabi Mangalagiu era mare favorită la promovare. Argeşenii au avut prima ocazie mare a partidei, în minutul 16, când mingea a ricoşat la Prodan, singur în 6 metri, şutul acestuia trecând de puţin pe lângă poartă. Vâlcenii au reuşit deschiderea scorului în minutul 16, în urma unei centrări venită de pe flancul drept, la care portarul a ieşit pe sub minge şi George Neacşu a înscris cu capul. Prima repriză a fost însă una destul de anostă, cu Dăeştiul care a practicat un joc de aşteptare, fără a risca.

Intrarea lui Paşoi în minutul 54 a dinamizat ofensiva vâlcenilor. În minutul 58, Neacşu a reuşit o cursă solitară pe flancul stâng, a centrat în faţa porţii, de unde Ştefan Paşoi a punctat pentru 2-0. Fără a mai spera la promovare, Bradu s-a stins, iar Dăeştiul a controlat autoritar ultima jumătate de oră. Rizea a avut şi el o ocazie bună în minutul 66, apoi, în minutul 79, acelaşi Paşoi deviază o centrare şi duce scorul la 3-0. În ultimele minute, Dăeştiul a mai ratat câteva ocazii prin Vasile şi Marian, dar nimic nu mai conta. Fluierul final a adus sărbătoarea în comuna de pe malul Oltului, care accede în premieră în Liga a III-a, după ce a mai pierdut un baraj în urmă cu doi ani. A fost petrecere la vestiare, a fost chef mare la Baza de Agrement de la Fedeleşoiu, după un an de muncă, încununat cu un succes important.

Judeţul Vâlcea are acum două echipe în Liga a III-a, Flacăra Horezu şi Viitorul Dăeşti, care vor fi probabil colege în Seria C3.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...