Sport

Viitorul Dăeşti - Real Bradu. Sâmbătă se poate consemna promovarea încă unei formaţii vâlcene în Liga 3

Sâmbătă, 22 iunie, cu începere de la ora 17:30, Baza Sportivă Fedeleşoiu găzduieşte meciul retur a barajului pentru promovarea în Liga 3 la fotbal dintre formaţia locală, C.S. Viitorul Dăeşti şi campioana judeţului Argeş, Real Bradu. În tur, sportivii antrenaţi de Gabi Mangalagiu s-au impus cu 2-1 şi au luat o opţiune importantă pentru promovare.

Bradu a avut anul trecut echipă în liga a treia, însă a cedat-o comunei Coloneşti (Olt), care ulterior retrogradat. Dar beneficiază de o baza sportivă superbă, construită în jurul unui teren sintetic. Dăeştiul, în schimb, are teren cu gazon natural şi echipă mai bună.

Fostă glorie a Chimiei Râmnicu Vâlcea, antrenorul Gabriel Mangalagiu cere prudenţă pentru retur şi suport până la fluierul final al arbitrului din partea suporterilor. “Este bine că am câştigat la Bradu, acum sper să facem un rezultat bun şi acasă. În tur, cred că diferenţa a fost făcută de valoarea individuală a jucătorilor. Am avut multe ocazii, asta e o problemă veche a noastră pe care sper să o reglăm mult mai bine în retur. Este o opţiune bună pentru promovare, trebuie să o fructificăm. Va fi, însă, o abordare tactică diferită, deşi vom încerca să ne impunem tot stilul nostru de joc. Avem un grup foarte bun, dacă promovăm eu cred că vom face o figură frumoasă şi în liga a a treia” a declarat Gabi Managalgiu.

Judeţul Vâlcea are în acest moment o singură echipă la Liga a III-a, pe Flacăra Horezu, care a încheiat sezonul precedent cu o performanţă deja notabilă: din poziţia de nou promovată, a ocupat al treilea loc pe podium într-o serie din care a promovat Turris Turnu Măgurele, formaţie patronată de fiul lui Liviu Dragnea, iar pe locul secund s-a clasat Universitatea Craiova finanţată de Adrian Mititelu, ambele formaţii cu bugete şi condiţii net superioare inimoasei formaţii din Treapt.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...