Actualitate

Judeţul Vâlcea, primul loc în topul alocărilor bugetare

Proiectele prioritare care vor primi bani sunt cele pentru alimentarea cu apă, canalizare şi modernizarea şi asfaltarea cât mai multor drumuri comunale, orăşeneşti şi judeţene

Judeţul Vâlcea se situează pe primul loc în topul alocărilor bugetare pe care executivul le-a acordat administraţiilor publice locale şi judeţene. Deputatul Cristian Buican susţine că, dacă în timpul guvernelor conduse de reprezentanţii PDL judeţul Vâlcea se situa pe ultimele locuri atunci când se discutau alocările bugetare pe programe precum Ordonanţa 7 sau H.G. 577, iar fondurile acordate se îndreptau în special către localităţile conduse de reprezentanţi ai PDL, în aceste ultime patru luni, toate administraţiile publice locale care au proiecte pe cele două programe de investiţii au primit fonduri.

Primarii vâlceni, sprijiniţi pentru a-şi dezvolta localităţile

De asemenea, relaţia de prietenie pe care preşedintele PNL Vâlcea, deputatul Cristian Buican, o are cu ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Eduard Hellvig, precum şi numărul mare de proiecte pe care administraţiile publice locale le au în desfăşurare pe Ordonanţa 7 şi H.G. 577 au determinat alocările bugetare record pe care judeţul Vâlcea le-a primit în aceste ultime patru luni. Potrivit declaraţiilor deputatului Buican şi în următoarea perioadă judeţul Vâlcea va reprezenta o prioritate în privinţa alocărilor bugetare pe care le vor primi administraţiile publice locale şi judeţene pentru modernizarea infrastructurii rutiere, a aducţiunilor de apă sau în privinţa introducerii canalizării. Preşedintele liberalilor vâlceni, deputatul Cristian Buican, a purtat o serie de discuţii cu miniştrii Guvernului Uniunii Social Liberale în vederea continuării alocărilor bugetare pentru finalizarea tuturor investiţiilor aprobate în baza Ordonanţei 7 şi a H.G. 577 pentru a putea ulterior să asigure finanţarea unor noi proiecte în toate localităţile judeţului Vâlcea, proiectele prioritare fiind cele pentru alimentarea cu apă, canalizare şi modernizarea şi asfaltarea cât mai multor drumuri comunale, orăşeneşti şi judeţene. Deputatul Cristian Buican este convins că, atâta timp cât Uniunea Social Liberală se va afla la guvernare, judeţul Vâlcea se va situa mereu în topul judeţelor la toate alocările bugetare.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

12.11.2012 - 11:17Sergiu:cine dracu mai e si buican asta?

Pagina 1 din 1 (1 comentarii din 1)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...