Actualitate

Serviciul Public Comunitar pentru Evidenţa Persoanelor, deschis la Corcova

Preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, Aladin Georgescu, participat astăzi la deschiderea Serviciului Public Comunitar pentru Evidenţa Persoanelor în comuna Corcova.

Este un centru care va funcţiona în incinta Primăriei Cocova, este în subordinea Direcţiei Publice Comunitare Judeţene de Evidenţă a Persoanelor Mehedinţi şi se adresează locuitorilor din trei comune: Corcova, Floreşti şi Broşteni. “Consider oportună înfiinţarea unui astfel de serviciu în această zonă, pentru ca oamenii să nu se deplaseze foarte departe atunci când au nevoie de emiterea sau schimbarea documentelor de identitate sau a altor acte de stare civilă. Centrul este dotat corespunzător, iar personalul a fost pregătit pentru munca pe care o va desfăşura.”, a transmis preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, Aladin Georgescu.

În prezent, pe lângă serviciile de evidenţă a populaţiei din Drobeta Turnu Severin şi celelalte patru oraşe din judeţ, centre locale funcţionează şi în comunele Cujmir, Gârla Mare şi Gogoşu.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...