Actualitate

Craiovenii aşteptaţi să doneze de Ziua Mondială a Donatorilor de Sânge

Ziua de 14 iunie este ziua în care se celebrează în fiecare an „ZIUA MONDIALĂ A DONATORILOR DE SÂNGE‟. În această zi, în anul 1868 s-a nascut KARL LANDSTEINER, medic şi profesor de anatomie la Universitatea din Viena, cel care a descoperit grupele sanguine.


"Cu această ocazie CENTRUL REGIONAL DE TRANSFUZIE SANGUINĂ CRAIOVA aduce mulţumiri celor care fac parte din acest corp al donatorilor de sânge şi, în acelasşi timp, face apel la locuitorii acestui oraş şi a celor din judeţul nostru de a face şi ei acest gest. Donarea de sânge este un gest suprem, de o nobleţe deosebită, prin care persoane necunoscute, suferinde, beneficiază de acest gest.

Sloganul sub care se desfăşoara această zi în acest an este „SÂNGE SIGUR PENTRU TOŢI‟ pentru că nevoia de sânge este permanentă, persoane suferinde există tot timpul, ca atare este nevoie de donatori de sânge în fiecare zi şi în număr mare. De aceea, vă adresăm rugamintea de a veni la sediul nostru şi a face acest gest.

În această zi, CENTRUL REGIONAL DE TRANSFUZIE SANGUINĂ CRAIOVA organizează acţiune de donare de sânge în Piaţa Mihai Viteazul din Craiova între orele 8.00- 15.00. Vă aşteptăm!", susţin reprezentanţii centrului de sânge.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...