Inedit

Elevă din Craiova, admisă la Academia Forţelor Navale din SUA

O elevă din Craiova a fost admisă la Academia Militară a Forţelor Navale din SUA. Performanţa a fost înregistrată de Cezara Ioana Vlad de la Colegiul Naţional Militar “Tudor Vladimirescu” din Craiova. Este singura candidată din România care a fost acceptată în acest an la Academia Forţelor Navale din SUA. Colegiul Naţional Militar “Tudor Vladimirescu“ din Craiova a avut şi anul trecut un elev admis la această academie. Şi atunci reuşita a fost unică la nivel naţional.

Cezara Ioana Vlad este elevă a Colegiului Militar “Tudor Vladimirescu“ din Craiova din 2016. Atunci a venit în Bănie tocmai din Brăila, ca elevă în clasa a X-a. Primul an de liceu l-a făcut la o unitate de învăţământ teoretică din Brăila. Şi-a dorit însă întodeauna să urmeze un liceu militar, care să o ducă spre o carieră în domeniu.

"Felicitări Ioana – Cezara Vlad, absolvent al Colegiului Naţional Militar “Tudor Vladimirescu” Craiova! Întâlnirea ministrului apărării naţionale, Gabriel Leş, cu elevii admişi la instituţii de învăţământ militar din SUA a avut loc ieri, la sediul Ministerului Apărării Naţionale. Elev plutonier Ioana Cezara Vlad a fost admis la Academia Militară a Forţelor Navale Annapolis. Suntem mândri de tine, Cezara, şi îţi dorim succes în tot ceea ce ţi-ai propus!", au postat reprezentanţii colegiului pe pagina de socializare.

În anul 2017, Eleva Cezara Vlad din clasa a XI-a A a Colegiului Naţional Militar “Tudor Vladimirescu” a obtinut, locul al II-lea cu echipa de kata la tineret la Campionatul Naţional de Karate Tradiţional de la Brăila.

În acelaşi an, Cezara Ioana Vlad a obţinut locul I la kata individual la Cupa Băniei.

Veştile bune nu s-au oprit aici. Cezara s-a calificat la Campionatul Mondial de Karate Fudokan de la Cluj, la kumite echipe. Calificarea a avut loc în urma clasării pe locul al IV-lea la Campionatul National de Karate Fudokan de la Iaşi şi a trecerii la categoria tineret a concurentei care s-a clasat pe primul loc, astfel Cezara a urcat pe III.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

17.06.2019 - 13:08Veronica Roidis:Felicitări Cezara...A fost eleva in Craiova,ea este brăileancă.

Pagina 1 din 1 (1 comentarii din 1)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...