Special

O lecţie de la cei mici pentru adulţi!

5 copii din Caracal au făcut curăţenie în parcurile şi pe străzile din oraş

O lecţie de la cei mici pentru adulţi. Cinci copii din Caracal-Olt au lăsat deoparte tabletele şi jucăriile şi au făcut curăţenie în parcurile şi pe străzile din centrul oraşului. Gestul lor a impresionat trecătorii care i-au fotografiat şi i-au lăudat pe reţelele de socializare.

"Iniţiativa copiilor ar trebui să conştientizeze locuitorii municipiului Caracal cu privire la importanţa păstrării sănatăţii mediului. Astăzi, 5 copii au colectat, într-o oră 10 saci menajeri cu gunoaie depozitate pe domeniul public, în zona centrului şi a parcului. Activitatea de ecologizare s-a realizat la solicitarea lor, fără sugestii sau constrângeri din partea adulţilor. Asistând zilnic la încercările noastre, ale părintilor, de a convinge oamenii ignoranţi, care distrug sănatatea mediului inconjurător, să renunţe la obiceiul de a polua, prin depozitarea continuă a gunoaielor, copiii au hotărât să evidenţieze, prin puterea propriului exemplu, cât este de importantă implicarea fiecăruia în activităţi de ecologizare. Felicitări, copii minunaţi! Voi sunteţi speranţa evoluţiei acestei societăţi, aflate în declin!, a postat Luminiţa Popescu. Comentariile nu au încetat să apară.

„Dacă eram acolo 100% mergeam cu voi. În vară vin în România să mi daţi tag dacă mai mergeţi...vă însoţesc cu drag! Sunteţi minunaţi!”, este unul dintresutele de comentarii la gestul copiilor.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...