Inedit

Busu s-a întors la Teatrul Craiova şi s-a revăzut cu medicii care l-au salvat

Emoţii mari aseară pe scena Teatrului din Craiova. Florin Busuioc a revenit aseară ca actor la Craiova, cu o reprezentaţie programată, începând cu ora 19.00 la Teatrul „Marin Sorescu“ din Craiova.

Medicii şi-au dat acordul ca actorul Florin Busuioc să revină pe scenă, după infarctul suferit la finalul anului trecut. Reprezentaţia de la Craiova a fost aşteptată cu emoţie mai ales de colegii lui Busu care îşi amintesc şi acum momentele groaznice prin care au trecut cu toţii. Pe tot parcursul spectacolului, Florin Busuion a fost atent supravegheat de colegul de breaslă şi de scenă, Bogdan Talaşman, acelaşi om care a încercat imposibilul să-l ţină în viaţă, dar şi de recuziterul de Filarmonica Oltenia, Alex Ciucă, cel care i-a făcut masajul cardiac până când la faţa locului a ajuns Ambulanţa. Florin Busuioc a fost atunci resuscitat de trei ori. După spectacol, actorul i-a întâlnit pe toţi, şi le-a strâns mâna şi le-a multumit mulţumit.

„Cu Busu şi o parte din echipa de salvatori, după un spectacol de excepţie!”, a postat pe o reţea de socializare unul dintre medici care a adăugat o poză cu actorul.

În noiembrie, anul trecut, Florin Busuioc a făcut infarct în timpul unui spectacol, pe scena Filarmonicii "Oltenia", în timpul spectacolului Central Park. Actorul a fost dus la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova, unde, după ce medicii l-au resuscitat de trei ori, a fost supus unei intervenţii chirurgicale. Actorul a fost apoi transferat la Institutul Clinic Fundeni, în Bucureşti.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...