Actualitate

O nouă grupă de funcţionari M.A.I. aflaţi la început de carieră participă la sesiunile Proiectului „Etică organizaţională şi integritate în M.A.I.”

Direcţia Generală Anticorupţie derulează, în perioada 11-13.06.2019, proiectul „Etică organizaţională şi integritate în M.A.I.”, destinat funcţionarilor din Ministerul Afacerilor Interne aflaţi la început de carieră, cu o nouă sesiune de pregătire organizată în colaborare cu Centrul Multifuncţional de Pregătire Schengen din Buzău, instituţie de învăţământ non-universitară a Ministerului Afacerilor Interne.

La această activitate, participă 23 de lucrători din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Teleorman, Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea şi Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu.

Iniţiat în anul 2015 de Direcţia Generală Anticorupţie, scopul proiectului „Etică organizaţională şi integritate în M.A.I.” este consolidarea unui comportament etic şi integru în asigurarea aplicării legii.

Conceput sub forma unor stagii de formare cu durata de 3 zile, în cadrul proiectului sunt utilizate metode nonformale şi interactive, exerciţii individuale şi de grup, în scopul determinării tinerilor lucrători să îşi descopere valorile personale, credinţele şi comportamentele adiacente şi să le antreneze capacitatea de a lua decizii bazate pe valori, atât în viaţa curentă profesională, cât şi cea personală.

Prezentările tematice sunt susţinute de ofiţeri din cadrul Serviciilor Judeţene Anticorupţie Teleorman şi Vâlcea, iar stagiul este organizat de cele două servicii.

Pe parcursul celor trei zile ale stagiului de pregătire, tinerii cursanţi vor beneficia şi de experienţa unor lectori şi specialişti din cadrul structurilor M.A.I. care vor transmite funcţionarilor M.A.I. mesaje motivaţionale.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...