Sport

Performanţe europene şi naţionale pentru secţia de lupte!

Medaliile curg pentru sportivii craioveni şi în cadrul întrecerilor importante din fenomenul luptelor. De curând, a avut loc Campionatul European de Juniori în Spania, unde două dintre luptătoare, componente ale lotului naţional, au ajuns pe treptele podiumului.

Larisa Niţu a cucerit titlul de vicecampioană europeană în limitele categoriei 72 kg, iar Roxana Capezan şi-a adjudecat bronzul în cadrul categoriei de 65 kg, ambele sportive aflându-se în dublă legitimare cu CSM Drobeta Turnu Severin. Componentă a secţiei de lupte libere a clubului nostrum, Adina Irimia a participat şi ea pentru prima dată într-o competiţie de anvergură europeană obţinând o clasare în primele zece luptătoare de pe continent la categoria 68 kg. Crescută în Craiova, fostă sportivă a CSM Craiova, Ştefania Priceputu (50 kg) s-a încununat asemenea cu o medalie de argint la competiţia din Spania.

Un titlu naţional, plus două medalii de bronz

Luptătorii clubului au făcut o impresie bună şi la campionatele naţionale care au avut loc zilele trecute. La Campionatul Naţional de Cadeţi (Constanţa), Cătălin Irimia (92 kg) a obţinut titlul de campion naţional, ceea ce i-a adus şi convocarea în cadrul lotului României de cadeţi ce va participa la Campionatul European din Italia (17-23 iunie). În cadrul aceleiaşi competiţii, Codruţ Lăzărică (51 kg) a urcat pe a treia treaptă a podiumului. Tot un bronz a fost obţinut şi de Daniel Cocoşilă (62 kg), care a luptat la Campionatul Naţional de Juniori 3 de la Tulcea. Sportivii sunt pregătiţi de antrenorul Petre Banciu.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...