Special

Vâlcea clocoteşte!

O nouă asociaţie va revigora turismul

Anunţam cu ceva timp în urmă că urmează să ia fiinţă Asociaţia Pro Pensiuni Vâlcene şi, fireşte, v-aţi întrebat ce s-a întâmplat. Ei bine, de atunci s-au schimbat în bine numeroase lucruri. Începând de la numele pe care îl va purta, şi anume Asociaţia de Promovare a Turismului Vâlcea, până la alte lucruri mult mai importante.

Vorbim de această dată despre o Promovare a turismului pe plan naţional şi Internaţional, nu doar judeţean. Facem aceste afirmaţii în baza faptului că în afară de proprietarii de pensiuni şi hoteluri din România, există la ora actuală legături care urmează să fie curând concretizate cu ţări ca Franţa, Bulgaria, Italia.

Însă, este momentul să vă oferim câteva detalii de mare interes. La Asociaţia de Promovare a Turismului Vâlcea vor putea adera toţi proprietarii de pensiuni şi hoteluri. Aceştia vor beneficia de sprijinul puternic al asociaţiei, care va intermedia şi facilita legături fructuoase între locaţii, astfel încât afluenţa de turişti să poată fi menţinută pe tot parcursul anului.

În acest sens, periodic vor fi organizate întâlniri ale membrilor având ca scop schimburi de idei şi luarea decizii lor privind planurile de acţiune în perioada care urmează. Desigur vă întrebaţi cum va demara în prima fază acest proiect. Ei bine, totul este deja stabilit, aşa încât membrii consiliului de administrative al Asociaţie de Promovare a Turismului Vâlcea se vor deplasa şi vor contacta personal toţi proprietarii de pensiuni şi hoteluri, urmând ca, în scurtă vreme, schimburile de idei şi soluţiile pentru creşterea cifrelor de afaceri să se concretizeze pentru toţi cei care vor devenit membri.

Aşadar, pregătiţi-vă curând de concretizarea acţiunilor amintite mai sus, momentul mult aşteptat al creşterii substanţial a cifrei de afaceri a investitorilor din domeniul turismului. Şi, nu în ultimul rând, se cuvine să amintim şi să mulţumim tuturor celor care au contribuit şi sprijinit în bună măsură la constituirea Asociaţiei de Promovare a Turismului Vâlcea.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...