Special

Premieră în învăţământul din judeţul Olt!

Un elev din Olt a dat în judecată şcoala, inspectoratul şi ministerul şi a câştigat procesul

Andrei Ionuţ Cocîrlău, fost elev al Liceului Teoretic „Tudor Vladimirescu” din Drăgăneşti-Olt, a câştigat procesul intentat şcolii, inspectoratului şi ministerului, contestând mutarea sa disciplinară.

Decizia pronunţată de Tribunalul Olt nu este definitivă şi poate fi atacată cu recurs.

Totul a început când Andrei Ionuţ Cocîrlău, acum student la drept, a cerut alături de alţi colegi, în scris, Primăriei Drăgăneşti-Olt, decontarea abonamentului de transport în comun. Acesta era, la acea dată, elev al Liceului Teoretic „Tudor Vladimirescu” Drăgăneşti-Olt. Demersul i-a atras reproşuri din partea dirigintelui şi conducerii şcolii, băiatul susţinând chiar că ar fi fost bătut. Elevul s-a declarat nemulţumit de constatările unei comisii venite de la ISJ şi minister să verifice situaţia reclamată.

"Nu-ţi dai seama cât de puternic eşti până în momentul în care singura ta opţiune e să fii puternic." - Bob Marley
S-a dus o luptă bazată pe non-dovezi şi ascunderea realităţii, nedemnă pentru un cadru de învăţământ, soldată cu anularea tuturor sancţiunilor disciplinare de către instanţa de judecată.
Mulţumesc tutoror celor care au fost alături de mine, m-au susţinut necondiţionat şi au crezut în nevinovăţia mea!", a scris tânărul pe pagina de socializare.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...