Sport

Jucătorul Nanu, înger şi demon în Liga a 4-a mehedinţeană

Doljeanul Ştefan Nanu ar putea fi sezonul viitor şi antrenor şi jucător în acelaşi eşalon, dar la echipe diferite!

Antrenor-principal la Minerul Motru, în C4, fostul internaţional evoluează ca mijlocaş pentru divizionara D mehedinţeană CS Baia de Aramă. În ultima etapă din Liga a IV-a, Nanu a obţinut, în minutul 85, penalty-ul din care echipa antrenată de Ovidiu Brehui s-a impus cu 1-0 în derby-ul cu Minerul Valea Copcii. În prelungiri, veteranul de 44 de ani a văzut cartonaşul roşu, după un conflict cu un adversar!
Fundaşul Nanu a jucat aproape 300 de meciuri în Diviza A, la Electroputere Craiova, Farul Constanţa, Rapid Bucureşti, Vitesse Arnhem, Steaua Bucureşti şi Oţelul Galaţi, iar la echipa naţională a bifat 7 selecţii.

Echipa lui Nanu, cu punctaj maxim

În urma acestui nou succes, CS Baia de Aramă a rămas singura echipă din Liga a IV-a Mehedinţi cu punctaj maxim după 8 etape şi e deja cu gândul la meciul de baraj pentru promovarea în Liga a III-a, de vara viitoare. Echipa din nordul Mehedinţiului are un avans de 5 puncte faţă de următoarea clasată, Phoenix Izvorul Bârzii. Considerată echipa cu cel mai valoros lot din judeţ, Minerul ocupă doar locul 5, cu 15 puncte. Campioana en-titre, Pandurii Cerneţi, se află tocmai pe 6, cu 14 puncte. Pe ultimul loc se regăseşte AS Corcova, echipă care a încasat 81 de goluri! Astfel, în etapa a VIII-a s-au disputat partidele: CS Baia de Aramă – Minerul Valea Copcii Mehedinţi 1-0, Blahniţa Pătulele – AS Corcova 15-1, Real Vînju Mare – Dunărea Pristol 1-5, Pandurii Cerneţi – Recolta Dănceu 2-0, CS Strehaia – Agromec Şimian 2-1, Dunărea Gruia – Viitorul Cujmir 2-3 şi Phoenix Izvorul Bîrzii – Kladova Severin 8-1. Indiferent de rezultate, Liga a IV-a Mehedinţi rămâne printre cele mai modeste campionate judeţene din ţară, drept dovadă că, de la introducerea actualului sistem de promovare, din 2006, doar CS Termo Severin, în 2010, a câştigat meciul de barej pentru accederea pe cea de-a treia scenă fotbalistică a ţării.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...