Sub Lupă

Traficanţii de arme din Dolj, ridicaţi de mascaţi

Poliţiştii doljeni au efectuat, în această dimineaţă, două percehziţii domiciliare, la persoane bănuite că deţin arme, deşi nu sunt autorizate în acest sens. Două arme neletale şi muniţia aferentă acestora au fost ridicate de poliţişti în vederea continuării cercetărilor.

"În această dimineaţă, poliţişti din cadrul I.P.J. Dolj –Serviciul Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase, împreună cu poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Craiova şi Secţiei 3 Poliţie Rurală Bucovăţ au organizat o acţiune pe linia nerespectării regimului armelor şi muniţiilor, efectuând două percheziţii domiciliare, la locuinţele a doi bărbaţi de 32, respectiv 50 de ani, din Bucovăţ şi Craiova.

La imobilul situat în Bucovăţ, poliţiştii au găsit un pistol neletal, supus autorizării, calibrul 9 mm şi 29 de cartuşe neletale, în timp ce la locaţia din Craiova, a fost găsită o armă neletală de tir, cu aer comprimat, calibrul 5,5 mm şi 28 de diaboluri.

Din cercetări s-a stabilit că arma şi cartuşele depistate în Bucovăţ, au fost cumpărate la finalul lunii mai a.c., din Bulgaria şi au fost introduse ilegal de bărbatul de 32 de ani, în România, fără a le declara organelor de control vamale.

De asemenea, poliţiştii au stabilit faptul că niciunul dintre cei doi bărbaţi nu era deţinător legal de arme şi muniţii", susţin reprezentanţii IPJ Dolj.

Bunurile găsite de poliţişti au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi contrabandă calificată.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...