Inedit

Expoziţie inedită

Sute de cutii de dulciuri din perioada comunistă, expuse la muzeul din Slatina

Expoziţie inedită la Muzeul Judeţean Olt, unde slătinenii sunt invitaţi să se întoarcă în timp şi să afle care erau dulciurile copilăriei celor trecuţi de prima tinereţe. Totul prin intermediul imaginilor, dar şi al informaţiilor oferite de specialiştii muzeului şi de deţinătorul unei adevărate ,,istorii dulci,,.

Muzeul Judeţean Olt, în colaborare cu Asociaţia Muzeul Jucăriilor din Bucureşti, organizează în perioada 5 iunie – 15 septembrie o expoziţia dulce „O istorie dulce” în care este prezentată o colecţie inedită de cutii de bomboane şi ambalaje de dulciuri din perioada 1900-1989.

Cutiile au păstrat 350 de amintiri dulci. Acestea au fost strânse intr-o colecţie inedită ce face parte din Muzeul Jucăriilor. O istorie dulce prezintă oltenilor o bucătică de ciocolată imbibată cu multe amintiri. Toate la muzeul judeţean, unde colecţia poate fi admirată până pe 15 septembrie.

Exponatele fac parte din colecţia particulară a fraţilor Cristian şi Mihai Dumitru, care împreună cu alţi pasionaţi şi colecţionari de jucării au înfiinţat un muzeul virtual al jucăriilor, primul de acest gen din România.
Expoziţia va fi deschisă până la data de 15 septembrie 2019.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...