La Ţară

Lucrări de anvergură recepţionate la Băbeni

şul Băbeni au fost recepţionate două lucrări de anvergură pentru localitate! Astfel, în satul Pădureţu a fost finalizată lucrarea de rigolarizare pe o distanţă de 1 kilometru, în timp ce la Valea Mare, pe strada Rîioasa, au fost recepţionate lucrări de asfaltare pe o distanţă de 600 de metri. „Este un pas important pentru localitate recepţionarea acestor lucrări şi vreau să le mulţumesc contructorilor pentru că ne-au înţeles şi au lucrat foarte repede înainte ca vremea să se strice! Cu siguranţă, astfel de lucrări nu vor fi singulare în oraşul Băbeni şi anul viitor vom începe asfaltările pe o distanţă de 6,4 kilometri pe străzile din localitate”, a precizat Ion Bîzîc.

Dan Niţu şi Aurel Vlădoiu, alături de băbenari

"Vreau să le mulţumesc contructorilor pentru că ne-au înţeles şi au lucrat foarte repede. Anul viitor vom începe asfaltările pe o distanţă de 6,4 kilometri pe străzile din localitate.", Ion Bîzîc, primar Băbeni

Sprijinind activitatea conducerii administrative din oraşul Băbeni, Dan Niţu şi Aurel Vlădoiu, candidaţii USL pentru funcţiile de parlamentari pentru Colegiul Nord Vest, respectiv Vest, au contribuit decisiv la amenajarea drumurilor din localitate şi la construcţia bazei sportive din judeţ! „Domnul Dan Niţu a răspuns afirmativ solicitării noastre de a ne pune la dispoziţie o maşină cu care am cărat piatră pentru balastarea câtorva străzi din oraşul Băbeni. De asemenea, şi domnul Aurel Vlădoiu ne-a sprijinit în demararea lucrărilor de amenajare a Bazei Sportive din Valea Mare, contribuind cu materialul necesar pentru amenajarea unei alei şi a plăcii de rezistenţă a vestiarelor”, au precizat Ion Bîzîc şi Moise Dănuleţ, primarul, respectiv viceprimarul, oraşului Băbeni!

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...