Administraţie

3,5 milioane euro pentru modernizarea şi dotarea Ambulatoriului Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea

Constantin Rădulescu, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, a semnat azi contractul de finanţare pentru proiectul «Modernizarea, extinderea şi dotarea Ambulatoriului din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea», în valoare de aproximativ 159 miliarde lei vechi (3,5 milioane euro).

Proiectul a fost depus spre finanţare în data de 20 decembrie 2018, are o valoare de 15.898.761,36 lei şi îşi propune modernizarea, extinderea şi dotarea cu echipamente, aparatură şi mobilier medical specific Ambulatoriului. Investiţia este finanţată cu fonduri europene nerambursabile.

“În urmă cu puţin timp, am semnat, la Craiova, contractul de finanţare pentru proiectul «Modernizarea, extinderea şi dotarea Ambulatoriului din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea», în valoare de 15.898.761,36 lei (aproximativ 159 miliarde lei vechi). În doi ani şi nouă luni, ne propunem să investim aceşti bani europeni nu numai în modernizarea şi extinderea acestui spaţiu, ci şi în foarte multe dotări, în instrumentar şi aparatură medicală. Mulţumesc tuturor celor care au făcut posibilă această realizare, care se va concretiza în condiţii mai bune de diagnostic şi tratament”, a declarat Constantin Rădulescu, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...