Monden

De 1 Iunie, cu mic cu mare, sunteţi aşteptaţi la Teatrul Anton Pann

Amfiteatrul teatrului pregătit pentru un PICNIC CULTURAL ÎN FAMILIE

Aşteptăm cu toţii 1 Iunie. Ziua de 1 iunie reprezintă pentru noi toţi un motiv de bucurie pentru că este ziua copiilor nostri. Părinţii, bunicii, încearcă aşa cum ştiu, prin toate mijloacele, să dea însemnătate acestei zile pentru ca cei mici să conşientizeze că o dată pe an e ziua lor. La această zi s-a gândit şi conducerea Teatrului Anton Pann. Prin acţiunile pe care vi le propune, ca loc de desfăşurare în amfiteatrul Teatrului Anton Pann, au convingerea că împreună cu cei mici veţi pleca cu amintirea, cu bucuria şi cu satisfacţia unei zile împlinite.

Aşadar, de Ziua Internaţională a Copilului, sâmbătă 1 iunie, Teatrul Anton Pann propune copiilor, părinţilor şi prietenilor teatrului din Râmnicu Vâlcea un PICNIC CULTURAL ÎN FAMILIE. Da, aţi citit foarte bine. Picnic Cultural, sună frumos şi interesant. Imaginati-vă acel amfiteatru din Parcul Antonio Copetti cu două rânduri de trepte şi spatiul din faţă lui. Aici vor avea loc mai multe acţiuni care să-i provoace pe cei mici să participe. De aceea pentru a petrece mai multe ore, organizatorii vă propun să vă luaţi cu dumneavoastră o păturică, o carte, un instrument muzical şi multă voie bună, ca ziua pe care o veţi petrece să fie cu adevărat magică.

Timp de o oră, de la 11.30-12.30, Asociaţia Ataraxia vă propune să urmăriţi un spectacol de teatru interactiv pentru copii, intitulat ”Turtiţa fermecată”. De la 13.00 -14.00, Mateea Marin împreună cu cei mici va susţine un atelier de creaţie pentru costume de teatru. Cei mici vor învăţa cum se fac costumaşele pentru păpuşi şi nu numai.

Între 14.00-16.00 "Fii mim pt o zi!", atelier de teatru sustinut de Alex Popescu în care cei mici vor beneficia de un face painting. Una din cele mai îndrăgite activităţi de la petrecerile pentru copii este face painting-ul, sau pictura pe faţă cu culori speciale pentru piele. La acest atelier avem credem noi că va fi mare îmbulzeală, pentru că orice copil îşi va dori un desen pe fată. În intervalul de timp 14.00-18.00, toţi copii participanţi sunt invitaţi să deseneze în cadrul atelierului "Desenează-ţi personajul preferat". Cu toate aceste desene se va face o expoziţie.

De la 20.00-21.30 sunteţi invitaţi să vedeţi spectacol,”FATA DIN MAŞINĂRIE”, Sala Studio, un spectacol cu intrare liberă dedicat celor prezenţi, părinţilor şi adolescenţilor. Ca sera să fie cu adevarat magică de la 21.30 cerul va fi luminat de lampioane ce se vor lansa de către organizatorii împreună cu dumneavoastră.

Iată, o altă opţiune de petrecere a Zilei Copilului în aer liber, cu foarte multe activităţi care se vor desfăşura în amfiteatrul Teatrului Anton Pann şi în Parcul Antonio Copetii. Invitaţia fiind făcută sunteţi aşteptaţi la Teatrul Anton Pann, sâmbătă 1 Iunie.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...