Sub Lupă

Imagini spectaculoase!

I-au furat câinile din propria curte

O familie din Pieleşti – Dolj s-a trezit cu hoţii în propria curte, în urmă cu câteva zile. Aceştia au furat...câinlee familiei, iar fapta a fost suprinsă de camerele de supraveghere.

"Sâmbătă, în jurul orei 19:00 inainte de alegeri unii cretini că nu pot să-i numesc altfel în loc să se gândească la un viitor mai bun pentru ţara lor, pentru copii lor dacă or avea, să se gândească la alegeri pe cine să voteze şi cu cine să dea înainte ţara asta, ei îşi alegeau dar bine înţeles tot prin FURT CĂŢEII DE LA MINE DIN CURTE! Cât de retardat poţi să fi să intri la cineva să furi azi un câine că poate nu te-o prinde nimeni şi să vezi dacă de mâine poţi să furi din ce în ce mai multe alte lucruri, să-ţi alegi după sprânceană ce îţi convine din curtea omului ! Poate îl recunoaşte cineva pe acest individ că de altfel erau 3 unul cu o maşina alba tot asa de umflat şi asta şi încă unul în maşina neagră parcata la noi în curte!

Scuze pentru limbaj şi pentru postare dar poate mă poate ajuta cineva mai repede în identificarea lor inaintea poliţiei. Nu avem cum să dam inainte cu astfel de jeguri umane. Cu siguranţa vor fi depistaţi! Mă voi ocupa intens de asta chiar dacă îmi va ocupa mare parte din timp. Nu trebuie să acoperim hoţii ci să-i scoatem la iveală, azi ne fura un ou mâine vor fura un bou la fel ca ei ca boi se numesc astfel de indivizi! ", au postat membrii familiei pe pagina de socializare.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...