Administraţie

Drumul judeţean dintre Vrancea şi Crivina intră în proces de modernizare

Preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, Aladin Georgescu, a semnat astăzi contractul de finanţare pentru modernizarea DJ 565, între localităţile Crivina şi Vrancea din comuna Burila Mare. Este un tronson de peste trei kilometri care rămăsese neasfaltat, între două porţiuni deja modernizate ale DJ 565.

“Iniţial, am pus această investiţie pe lista de priorităţi a Consiliului Judeţean, dar ulterior, în toamna anului trecut, am transferat-o pe Programul Operaţional Regional, astfel încât, valoarea de puţin peste trei milioane lei a contractului este finanţată cu fonduri europene. Este încă o dovadă că ne respectăm promisiunile şi împreună cu Guvernul PSD rezolvăm una dintre cele mai importante dorinţe ale mehedinţenilor, aceea de a circula pe drumuri asfaltate.”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, Aladin Georgescu.

Contractul a fost semnat la Căminul Cultural din localitatea Crivina, în prezenţa senatorului Liviu Mazilu şi a primarului din Burila Mare, Jenică Cicic.

Proiectul are o perioadă de implementare de zece luni, primele patru fiind destinate întocmirii proiectului tehnic, obţinerii avizelor şi acordurilor pentru execuţie.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...